“Hej Pernilla och stort tack för din inspirerande föreläsning!
Alla var mycket nöjda och du satte i gång många tankar och processer. Du är verkligen strålande, oerhört kunnig och ödmjuk i ditt kunnande.”

“Jag vill bara ännu en gång tacka för gårdagens föreläsning. Jag har lyssnat av personalen och alla är enstämmigt nöjda med innehållet och framförandet. De säger att de tycker att du känns ha foten i verkligheten och att det du tog upp går att överföra till deras egen erfarenhet. Med andra ord – min egen känsla när jag satt och lyssnade på dig stämde.”

“Stort tack för den här terminen! Mycket spännande och givande kurs, som ger massor av tankar och som höjer den professionella medvetandegraden!”

“Stort tack för gårdagens föreläsning. All personal jag pratat med var mycket nöjda med den input de fick. Såväl innehållet som framförandet imponerade.”

“Har fått mycket spontan och positiv feedback: blandningen av konkreta mindre tips och forskning samt ett lite mer vidgat perspektiv med fler infallsvinklar kring bedömning är exempel. Ha det fint och tack för att du ville komma till oss!”

“Tack för den här terminen. Du är bra på att hålla ihop en grupp så att det blir en röd tråd i samtalet. Rätt saker blir sagda och gjorda.”

“Enda kommungemensamma studiedagen jag funnit meningsfull och med hög kvalitet var med @frkpernilla”

“Så professionell och kunnig så hade lätt kunnat lyssna på henne mer än de tre timmar hon föreläste för oss.”

“Jag känner att jag utvecklats jättemycket i mitt sätt att tänka och se på elevers arbeten, samt mitt förhållningssätt i undervisningen. Tack för en bra och lärorik kurs!”